MagyarEnglish

Miért a Béterv, miért a lakásétterem?

Egyedire vágysz? Szereted a jó ételeket, a vidám hangulatot? Úgy vacsorázni, hogy előtted készülnek a fogások? Pohárral a kézben, beszélgetni és közben látni, hogyan dolgozik a konyha? A kötetlen hangulatú, házibuli jellegű eseményeket? Kis családi rendezvényt, születésnapot, esküvőt vagy bármilyen esményt megtarartani egy elegáns és meghitt környezetben?

Akkor egyértelmű a Béterv lakásétterem választása.


photo: Púderműhely

És ráadásul betekintést nyersz a parfümök, illatok világába. Megtudhatod, hogy miért fontos az étkezésnél az illat. Hogyan befolyásolja az érzékszerveinket. A parfüm kialakulásától napjainkig a parfüm fejlődését megismerheted. Hogy mit jelent az Illatvacsora, illetve mit csinál a parfümséf. A rengeteg kérdésre egy hangulatos vacsora közben választ is kapsz. Kíséretként izgalmas borokat, esetleg kézműves söröket, vagy nagyon finom pálinkát, rumot, konyakot kínálunk. És minden harmóniában van az étellel és illattal.

Milyen eseményre választanád? Szerintünk  mindenre. Az elmúlt években szinte mindenféle rendezvény helyszínéül szolgált a Béterv. Esküvő, keresztelő, születésnap, leánybúcsú, céges rendezvény, sajtótájékoztató, irodalmi, gasztronómiai események, felolvasás, színházi produkció vacsorával egybekötve. Egyszóval nem ismerünk lehetetlent. Gondolj valamire és mi megvalósítjuk. Akár házhoz is megyünk és az otthonodban varázsolunk egy fergeteges vacsorát. Vagy, ha kerted is engedi, akkor akár grill menüsor is szerepelhet az eseményen a legfinomabb steak-el a tányéron.

Van kérdés? Akkor nyugodtan: +36 30 273-7532

 

COVID ajánlás:
A Béterv lakásétterem COVID protokollja a hatályos jogszabályoknak megfelelően működik. A vendégtér, asztalok terítés előtt és a vacsora után is fertőtlenítő szerrel letisztításra kerülnek. Érkezéskor a vendégek részére kialakított kézfertőtlenítő áll rendelkezésre. A mosdók tisztítása és fertőtelítése szintén kétszer történik, a vendégek érkezése és távozása után is.

A vendégek biztonsága szavatolt, hiszen ez egy zártkörű rendezvény, és Önökön kívül senki más nincs az étteremben.