MagyarEnglish

2017 II. negyedév

Május 5. – FOGLALOK

        előétel: Zöldséges tavaszi tekercs rizstésztával és chiliszósszal

        leves: Zöldspárga leves

        főétel: Garnélás paella

 

Május 24. – FOGLALOK

       előétel: Narancsos sárgarépa - paradicsom-tőkehal-avokádó

       leves: Minestrone parmezános leveles tészta

       főétel: Tintahalas göngyölt csirke - csicseriborsós cous-cous

 

Június 7. – FOGLALOK

       előétel: Pirított kacsamáj póréhagymakrémmel

       leves: Mentás zöldborsókrém leves

       főétel: Ricottás-spenótos canelloni paradicsommal

 

Június 21. – FOGLALOK

       előétel: Koktélparadicsom-garnéla-fokhagyma-menta-lime

       leves: Provance-i gazpacho cukkinivel és levendulával

       főétel: Embutido - fülöpszigeteki húshenger édesburgonyával

 

Július 4. – FOGLALOK

       előétel: Pesztós cukkinikrém dióval

       leves: Indiai raita leves - uborka és joghurt

       főétel: Vesepecsenye steak - házi barbeque szósz és fetás görögdinnye saláta