2017 II. negyedév
Május 5. – FOGLALOK
előétel: Zöldséges tavaszi tekercs rizstésztával és chiliszósszal
leves: Zöldspárga leves
főétel: Garnélás paella
Május 24. – FOGLALOK
előétel: Narancsos sárgarépa - paradicsom-tőkehal-avokádó
leves: Minestrone parmezános leveles tészta
főétel: Tintahalas göngyölt csirke - csicseriborsós cous-cous
Június 7. – FOGLALOK
előétel: Pirított kacsamáj póréhagymakrémmel
leves: Mentás zöldborsókrém leves
főétel: Ricottás-spenótos canelloni paradicsommal
Június 21. – FOGLALOK
előétel: Koktélparadicsom-garnéla-fokhagyma-menta-lime
leves: Provance-i gazpacho cukkinivel és levendulával
főétel: Embutido - fülöpszigeteki húshenger édesburgonyával
Július 4. – FOGLALOK
előétel: Pesztós cukkinikrém dióval
leves: Indiai raita leves - uborka és joghurt
főétel: Vesepecsenye steak - házi barbeque szósz és fetás görögdinnye saláta