MagyarEnglish

Ízek és érzések

Nem szeretnél könyökig olajos lenni vacsora előtt, de érdekel, hogy hogyan készül az étel? Szeretnél elsajátítani konyhai trükköket, tippeket? Tudod-e, hogy mi a Sous Vide és miért fontos a vákumozás? Vagy, hogy mikor, milyen edényt használunk? Ha testközelből szeretnéd ezt látni, hallani és nyugodtan kérdezni, kézben egy pohár borral, akkor a legújabb "Ízek és érzések" sorozat épp  neked szól. Mesélünk még kultúrákról és szokásaikról. Marokkótól-Párizsig, különböző kultúrák a konyhájukon keresztűl, mindez egy hangulatos vacsora közben, ahol az illatok ugyanolyan fontosak, mint az ízek. Tehát kalandra fel az ízek és érzések rád várnak.

 

Február 21. – Farsangi fogások Valentin napra

        9.500 Ft - FOGLALÁS

Március 7. – Párizsi tavasz - A francia konyha műremekei

        9.500 Ft - FOGLALÁS

 

Április 04. – Toszkán csodák - ÉTLAP

        9.500 Ft - FOGLALÁS

 

Április 25. – Datolya, pálma és gyümölcsök - Terítéken Marokkó - ÉTLAP

        9.500 Ft - FOGLALÁS

 

Május 16. – Cseresznyefa virágázása - Japán és távol kelet

        9.500 Ft - FOGLALÁS

Június 6. – Hamburger és steak párbaj - Készüljünk a nyári sütésekre

        9.500 Ft - FOGLALÁS