Ízek és érzések
Nem szeretnél könyökig olajos lenni vacsora előtt, de érdekel, hogy hogyan készül az étel? Szeretnél elsajátítani konyhai trükköket, tippeket? Tudod-e, hogy mi a Sous Vide és miért fontos a vákumozás? Vagy, hogy mikor, milyen edényt használunk? Ha testközelből szeretnéd ezt látni, hallani és nyugodtan kérdezni, kézben egy pohár borral, akkor a legújabb "Ízek és érzések" sorozat épp neked szól. Mesélünk még kultúrákról és szokásaikról. Marokkótól-Párizsig, különböző kultúrák a konyhájukon keresztűl, mindez egy hangulatos vacsora közben, ahol az illatok ugyanolyan fontosak, mint az ízek. Tehát kalandra fel az ízek és érzések rád várnak.
2019 Szeptember 19. – Napfényes Toszkána - ÉTLAP
9.500 Ft - FOGLALÁS
2019 Október 9. – Szushi és párolt hal - ÉTLAP
9.500 Ft - FOGLALÁS
2019 Október 30. – Marokkó és tagine – Jelenleg nem foglalható
9.500 Ft
2019 November 13. – Márton napi hamburger libák és kacsák társaságában – Jelenleg nem foglalható
9.500 Ft
2019 November 27. – Ünnepi tippek és trükkök – Jelenleg nem foglalható
9.500 Ft