MagyarEnglish

Ízek és érzések

Nem szeretnél könyökig olajos lenni vacsora előtt, de érdekel, hogy hogyan készül az étel? Szeretnél elsajátítani konyhai trükköket, tippeket? Tudod-e, hogy mi a Sous Vide és miért fontos a vákumozás? Vagy, hogy mikor, milyen edényt használunk? Ha testközelből szeretnéd ezt látni, hallani és nyugodtan kérdezni, kézben egy pohár borral, akkor a legújabb "Ízek és érzések" sorozat épp  neked szól. Mesélünk még kultúrákról és szokásaikról. Marokkótól-Párizsig, különböző kultúrák a konyhájukon keresztűl, mindez egy hangulatos vacsora közben, ahol az illatok ugyanolyan fontosak, mint az ízek. Tehát kalandra fel az ízek és érzések rád várnak.

 

Szeptember 19. – Napfényes Toszkána - ÉTLAP

        9.500 Ft - FOGLALÁS

Október 9. Szushi és párolt hal - ÉTLAP

        9.500 Ft - FOGLALÁS

 

Október 30. Marokkó és tagine

        9.500 Ft - FOGLALÁS

 

November 13. Márton napi hamburger libák és kacsák társaságában

        9.500 Ft - FOGLALÁS

November 27. Ünnepi tippek és trükkök

        9.500 Ft - FOGLALÁS