MagyarEnglish

Foglalás Illatvacsorára

Név
Irányító szám (számlázáshoz kötelező)
Cím (számlázáshoz kötelező)
Email
Telefonszám
Illatvacsora
Ajándékutalvány
Hány személyre foglal
Ajándékutalvány száma, ha van
Megjegyzés a foglaláshoz

Helyfoglalási információk

Eseményeinkre weboldalunkon lehet jelentkezni. Ennek első lépése a helyfoglalás, melyhez - a későbbi számlázás miatt - meg kell adnia nevét, címét, valamint egy olyan valós e-mail címet, amelyre a visszaigazolást küldjük, illetve értesíthetjük a foglalással kapcsolatos esetleges változásokról. A telefonszám megadásához nem ragaszkodunk, viszont a gyors kapcsolattartást viszont nagyban segíti, így ha lehetőség van rá, kérjük, adja meg!

 

A helyfoglalást 24 órán keresztül tartjuk, a részvételhez ez időn belüli befizetés szükséges.

A helyfoglalás az összeg befizetésével válik érvényessé, melyről visszaigazolást küldünk e-mailen.

 

Fizetési lehetőségek: készpénz, átutalás

1. Készpénzfizetés lehetséges:

Az illatvacsorák helyszínén (egyeztetés szükséges): info@beterv.hu +36 30 273 7532

 

2. Banki átutalás

Illatos Vacsora Kft.

OTP Bank: 117-13005-20608181

 

Az átutalás megjegyzés rovatába kérjük feltüntetni annak az eseménynek a nevét és dátumát, amelyikre a helyfoglalás történt.

 

Amennyiben a fizetés a foglalás elküldésétől számított 24 órán belül nem történik meg, a foglalás automatikusan törlődik. Csak az e-mailben visszaigazolt foglalás tekinthető érvényesnek!

 

Lemondás

A már befizetett összeget nem térítjük vissza, de felhasználható egy másik alkalommal amennyiben van szabad kapacitás, illetve átruházható barátnak, ismerősnek. Utalvánnyal történő regisztrációnál átfoglalás más időpontra nem lehetséges. Ebben az esetben az utalvány érvényét veszt, esetleg átruházható más vendégnek.

 

Általános információk

Az illatvacsorákon alkalmanként maximum 14 résztvevőt tudunk fogadni, a helyeket a befizetések sorrendjében töltjük be. A kis létszám egyrészt a családias hangulatot hivatott biztosítani, illetve garancia arra, hogy mindenki a megfelelő figyelmet kapja. A szezonális alapanyagokat frissen, a vacsora előtt szerezzük be, így ritkán előfordulhat, hogy menüben apróbb változtatás lehetséges. A vacsorákon a kockázati tényezők miatt (forró olaj, gőz, éles kések stb.) csak felnőttek vehetnek részt, a lehetséges veszélyekre minden alkalommal felhívjuk a figyelmet, így az előforduló balesetekért minden esetben a résztvevő felelős.

 

További kérdéseikre örömmel válaszolunk!