MagyarEnglish

Illatvacsora

Név
Irányító szám (számlázáshoz kötelező)
Cím (számlázáshoz kötelező)
Email
Telefonszám
Illatvacsora
Ajándékutalvány
Hány személyre foglal
Ajándékutalvány száma, ha van
Megjegyzés a foglaláshoz

Helyfoglalási információk

Eseményeinkre weboldalunkon lehet jelentkezni. Ennek első lépése a helyfoglalás, melyhez - a későbbi számlázás miatt - meg kell adnia nevét, címét, valamint egy olyan valós e-mail címet, amelyre a visszaigazolást küldjük, illetve értesíthetjük a foglalással kapcsolatos esetleges változásokról. A telefonszám megadásához nem ragaszkodunk, viszont a gyors kapcsolattartást viszont nagyban segíti, így ha lehetőség van rá, kérjük, adja meg!

 

A helyfoglalást 24 órán keresztül tartjuk, a részvételhez ez időn belüli befizetés szükséges.

A helyfoglalás az összeg befizetésével válik érvényessé, melyről visszaigazolást küldünk e-mailen.

 

Fizetési lehetőségek: készpénz, átutalás

1. Készpénzfizetés lehetséges:

Az illatvacsorák helyszínén (egyeztetés szükséges): info@beterv.hu +36 30 273 7532

 

2. Banki átutalás

Illatos Vacsora Kft.

OTP Bank: 117-13005-20608181

 

Az átutalás megjegyzés rovatába kérjük feltüntetni annak az eseménynek a nevét és dátumát, amelyikre a helyfoglalás történt.

 

Amennyiben a fizetés a foglalás elküldésétől számított 24 órán belül nem történik meg, a foglalás automatikusan törlődik. Csak az e-mailben visszaigazolt foglalás tekinthető érvényesnek!

 

Lemondás

A már befizetett összeget nem térítjük vissza, de felhasználható egy másik alkalommal amennyiben van szabad kapacitás, illetve átruházható barátnak, ismerősnek.

 

Általános információk

Az illatvacsorákon alkalmanként maximum 14 résztvevőt tudunk fogadni, a helyeket a befizetések sorrendjében töltjük be. A kis létszám egyrészt a családias hangulatot hivatott biztosítani, illetve garancia arra, hogy mindenki a megfelelő figyelmet kapja. A szezonális alapanyagokat frissen, a vacsora előtt szerezzük be, így ritkán előfordulhat, hogy menüben apróbb változtatás lehetséges. A vacsorákon a kockázati tényezők miatt (forró olaj, gőz, éles kések stb.) csak felnőttek vehetnek részt, a lehetséges veszélyekre minden alkalommal felhívjuk a figyelmet, így az előforduló balesetekért minden esetben a résztvevő felelős.

 

További kérdéseikre örömmel válaszolunk!