2017 I negyedév
Január 25. – Mélytengeri titkok
előétel: Lazac kétféleképp wasabis kecskesajtkrémmel (párolt és füstölt)
leves: Brazil paradicsomos halleves friss korianderrel – párolt tilápiával
főétel: Lazac steak pirított szezámmaggal és batátapürével
Február 8. – Terítéken a szárnyasok
előétel: Csirkeszárny lolipop majonézes karfiolpürével
leves: Thai csirke leves bazsalikommal és lime-mal
főétel: Csirkerolád sáfrányos tőkehalfilé kéregben friss humusszal és fürjtojással
Február 22. – A férfias marha
előétel: Teryaki marha salátakehelyben
leves: Phó leves marhahússal
főétel: Csillagánizsos szójaszószban marinált marha – narancsos sárgarépapürével
Március 8. – Sertés
előétel: Bőrös malac gesztenyés birspürével és serrano chips-szel (sous-vide)
leves: Korhely leves húsgombóccal és füstölt csülökkel
főétel: Sertés szűzérme szarvasgombás poentával
Március 22. – Vad
előétel: Fürj supreme, portóis aszaltszilva fánkkal
leves: Tárkonyos bárányragu leves
főétel: Szarvasgerinc céklavariációkkal – málnahab tárkonnyal és wakame-val
Április 5. – BEST OF - válogatás a legnépszerűbb fogásokból
előétel: Fürj supreme, portóis aszaltszilva fánkkal
leves: Thai csirke leves bazsalikommal és lime-mal
főétel: Csillagánizsos szójaszószban marinált marha – narancsos sárgarépapürével