MagyarEnglish

2017 I negyedév

Január 25. – Mélytengeri titkok

        előétel: Lazac kétféleképp wasabis kecskesajtkrémmel (párolt és füstölt)

        leves: Brazil paradicsomos halleves friss korianderrel – párolt tilápiával

        főétel: Lazac steak pirított szezámmaggal és batátapürével

 

Február 8. – Terítéken a szárnyasok

        előétel: Csirkeszárny lolipop majonézes karfiolpürével

        leves: Thai csirke leves bazsalikommal és lime-mal

        főétel: Csirkerolád sáfrányos tőkehalfilé kéregben friss humusszal és fürjtojással

 

Február 22. – A férfias marha

        előétel: Teryaki marha salátakehelyben

        leves: Phó leves marhahússal

        főétel: Csillagánizsos szójaszószban marinált marha – narancsos sárgarépapürével

 

Március 8. – Sertés

        előétel: Bőrös malac gesztenyés birspürével és serrano chips-szel (sous-vide)

        leves: Korhely leves húsgombóccal és füstölt csülökkel

        főétel: Sertés szűzérme szarvasgombás poentával

 

Március 22. – Vad

        előétel: Fürj supreme, portóis aszaltszilva fánkkal

        leves: Tárkonyos bárányragu leves

        főétel: Szarvasgerinc céklavariációkkal – málnahab tárkonnyal és wakame-val

 

Április 5. – BEST OF - válogatás a legnépszerűbb fogásokból

        előétel: Fürj supreme, portóis aszaltszilva fánkkal

        leves: Thai csirke leves bazsalikommal és lime-mal

        főétel: Csillagánizsos szójaszószban marinált marha – narancsos sárgarépapürével